www.byensspisehus.dk - 55 55 87 00

Vilkår og Betingelser

  1. Du skal angive dit eget navn, hvilket offentliggøres sammen med bedømmelsen. Det foretrækkes at du angiver dit fulde navn. Den minimale angivelse er forbogstav i fornavn med efternavn. Eller alternativt fornavn med forbogstav i efternavn.
  2. Du skal angive din egen e-mail addresse og den skal være gyldig. Din e-mail adresse offentliggøres ikke. Din e-mail adresse vil blive brugt til at kommunikere med dig vedr. dine bedømmelser og når ellers Byens Spisehus har brug for at komme i kontakt med dig.
  3. Navne på ansatte må ikke nævnes.
  4. Du må kun tilføje 1 bedømmelse pr. bestilling.
  5. Det er ikke tilladt at indgive bedømmelser der indeholder injurier, racistiske ytringer eller materiale som direkte eller indirekte kan skade og/eller påvirke Byens Spisehus i negativ retning. Det er ikke tilladt at benytte byensspisehus8700.dk til at genere eller chikanere andre. Overtrædelse af ovennævnte kan medføre politianmeldelse.
  6. Byens Spisehus påtager sig intet ansvar for brugernes ytringer og adfærd. Det påhviler de enkelte brugere at overholde gældende dansk lovgivning - herunder indbefattet injurie- og ophavsretslovgivning, samt straffelovens paragraf 266b om racisme. Overtrædelser vil om nødvendigt blive politianmeldt, samt medføre øjeblikkelig sletning af bedømmelserne. Byens Spisehus forbeholder sig rettet til uden varsel at kunne fjerne bedømmelser eller andre data.
  7. Byens Spisehus eller personerne bag, kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer som findes på websitet, uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Byens Spisehus kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Byens Spisehus påtager sig intet ansvar for indholdet på andre websider der linkes til.

Ris & Ros

Er der noget, du er utilfreds med, har du gode idéer, forslag til forbedringer eller er du tilfreds med den service, vi giver dig?

Vi hører gerne fra dig - for dine synspunkter (uanset om det er ris eller ros) er værdifulde for os!

 (offentliggøres sammen med bedømmelsen)


 (offentliggøres ikke)

Din bedømmelse: (1 til 5)
1 2 3 4 5

CAPTCHA Image   Reload Image
Indtast koderne: *:
Et meget hyggeligt spisehus med gode solide retter. Og man bliver mæt! God ide at bestille bord!
Skrevet af: Mai A. Grunnet   |   
lørdag, 10 juni 2017 kl. 21:53
Fik stegt flæsk med tilbehør, sammen med en kammerat. Super trods fravær af tyttebær eller lig.
Skrevet af: Vagn Bøgely   |   
onsdag, 11 oktober 2017 kl. 00:25
god service, god mortensand. stedet kan anbefales til dem der ka li dansk mad.
Skrevet af: leo p jørgensen   |   
mandag, 13 november 2017 kl. 10:41
Hej med jer, Da det er umuligt at få den automatiserede bedømmelse side til at acceptere dette får i det direkte. HVORDAN VAR MADEN: Vi spiste sprødt stegt flæsk efterfulgt af hjemmelavet æblekage med kaffe. HVORDAN VAR BETJENINGEN: Dette lækre måltid var serveret med glæde og opmærksomhed. HVORDAN VAR STEMNINGEN: Da det jo er en mindre restaurant er der altid hyggeligt....der var en gruppe gæster, som morede sig gevaldigt, dog lidt højrøstede. Vi kommer snart igen... Hilsner fra Lena bord 2
Skrevet af: Lena Rolle   |   
fredag, 23 februar 2018 kl. 14:46